Het product

Het product

Wil jij jouw club voorzien van gratis koffiebekers? Of wil jij jouw logo op koffiebekers laten bedrukken zodat deze als advertentie worden gebruikt? Laat dit dan doen door Cups 4 Clubs. Dan ben jij zeker van de juiste duurzame kwaliteit. De cups die door cups 4 clubs worden bedrukt zijn namelijk lekvrij en geven geen bijsmaak. Hierdoor zullen alle clubs blij zijn met jouw cups! Onze cups zijn FSC gecertificeerd.

Ons onderzoek

Na een intensief onderzoek zijn wij gekomen op de beste oplossing die op dit moment te bieden is. De conclusie:

  • Aantrekkelijke cups verhogen het geluksgevoel!
  • Gebruikers ervaren meer behoefte in koffie! Dit betekent meer omzet in de kantine

Fris en Koffie
Onze cups zijn geschikt voor zowel warme als koude dranken. Dit maakt onze frisdrank- / koffiebeker de meest geliefde beker in de sportkantine.

Wat kan jij verwachten

Er zijn verschillende afmetingen van de bekers mogelijk. Wij focussen op de meest gebruikte cup binnen clubs. Met een 180CC/7.5 Oz heeft jouw toekomstige frisdrank-, koffiebeker een hoogte van 92 mm. De diameter aan de bovenzijde is 70mm en aan de onderzijde 45mm. Op elke beker komt een kleine tekst onderaan met daarom de informatie van Cups4Clubs. Wij kunnen jouw beker tot een 6 collor print bedrukken. Wij leveren de bekers aan in dozen van 25×80.  Mochten er bij de club problemen zijn met bergruimte dan bieden wij de mogelijkheid om de bekers in deellevering te versturen. Vraag hiervoor naar de opties!

Tegen het knoeien

Wij bieden naast de 180CC/7.5 Oz een grotere variant, ook hebben we koffiedekseltjes. Mocht je interesse hebben dan horen wij dat graag!