Voor clubs

Jouw clubs plasticvrij? Verduurzamen? Geld besparen? En een hogere omzet in de sportkantine? Lees hier hoe wij dit voor jou kunnen doen!

Onze werkwijze


Wensen

Geef aan wat je nodig hebt en wie mag adverteren.


Fixen

Wij benaderen jou sponsor of onze landelijke partners.


Ontzorgen

Wij maken de juiste match en regelen alles achter de schermen.


Distributie

Gratis cups met strak design en snelle levering.

Ons concept
Cups 4 clubs biedt gratis koffiebekers voor jouw club! Dit op een unieke manier. Doordat wij een groot aanbod in sponsors hebben is er altijd een geschikt voor jouw club. Doordat wij op deze manier de financiële positie van clubs structureel kunnen verkeren. Dit omdat wij willen dat elke club zo volledig mogelijk tot zijn recht komt.

Verduurzamen
Wij helpen jouw club verduurzamen door de saaie milieu onvriendelijke witte plastic bekers vervangt naar kartonnen, milieuvriendelijke en FSC-gecertificeerde bekers. Deze cups worden door ons voorzien van aantrekkelijk design. Wij bieden adverteerders de kans om op deze kartonnen bekers te adverteren, zodat deze cups worden gesponsord aan jouw club.

Adverteerders
Aan ons concept zijn inmiddels grote landelijke adverteerders verbonden. Ook zij willen hun bijdrage leveren aan plastic-vrije en financieel sterkere clubs. Naast ons aanbod in landelijke adverteerders, kan ons team ook uw eigen business club / sponsoren benaderen. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid voor lokale partijen om te adverteren op de cup. Vanzelfsprekend wordt er dan gezorgd dat jouw eigen sportclublogo op de beker komt.

Kom in actie!
Heb jij interesse in een beter milieu? Wil jij zonder enige moeite geld besparen door te verduurzamen? En wil jij meer omzet in uw sportkantine? Dan kunnen wij in gezamenlijk overleg de juiste match maken tussen adverteerder en jouw cup.

Meld je hier aan!

Kijk hier wat wij nog meer bieden voor jouw kantine!

Meer voor in de kantine